Fiskpaket med grönt och färskost. 275 kcal.
Ingredienser
1 port
150 g hoki eller annan vit fryst fisk, halvtinad, 1 skalad potatis, ½ morot , 10 cm purjolök, 25 g sockerärter, 1 tsk smör el. margarin, flingsalt och nymalen vitpeppar 1 ark aluminiumfolie, ca 25×25 cm Till servering: 2 msk färskost, 12 %
Så här gör du
Sätt ugnen på 200°. Skär fisken i centimetertjocka skivor. Skär potatisen, moroten och purjon i tunna skivor. Varva rotfrukterna tillsammans med sockerärterna i mitten på foliearken. Fördela fisken ovanpå och klicka på smöret. Salta och peppra. Lägg gärna med lite örter. Vik ihop paketen och förslut ordentligt. Lägg i en form mitt i ugnen i 30 min. Känn på potatisen om den är klar. Beror på vad är för sorts potatis du har med – kan behövas 5-8 min mer tid i ugn. Öppna vid bordet och ät med färskost.